Esdeveniments

20 de juny. Somiabarrets, trobada d’arts escèniques a la Vall de Querol

Dos projectes situats la Vall de Querol (Alt Camp), Can Biarlu i Mas Boixancs, que duen a terme diverses iniciatives conjuntes relacionades amb la recuperació del bosc, l’autogestió, el repoblament de terres i masos abandonats i la vida en col·lectivitat, ens proposen per al dissabte 20 de juny una trobada d’arts escèniques, el Somiabarrets,

Es tracta d’un festival d’arts escéniques al mig del bosc, on podrem compartir i gaudir d’un dia familiar i proper. Amb espectacles, escenificacions, danses, paradetes d’artesania, exposicions, circ, contacontes, recitals, etc. I a la nit hi haurà música i l’ambient l’anirem creant al llarg del dia.

Hi haurà una zona d’acampada i aparcament per a cotxes i furgonetes per qui vulgui quedar-se a dormir. També, s’oferirà àpats i begudes a preu accesible per a tothom a la barra.

L’endemà, podeu quedar-vos a gaudir del paisatge ja que aquest esdeveniment es farà al costat del riu Gaià amb gorgs naturals on podrem banyar-nos i gaudir de l’entorn, envoltats de naturalesa. Haurem de tenir cura i respectar totes les bestioles del bosk i les seves formes i diversitats.

Si voleu participar en el programa ens podeu escriure a valldequerol@autistici.org i us donarem més informació. Recordeu que la trobada es autogestionada i a la gorra. Oferirem als artistes els apats del dia, 5 consumicions i un molt bon tracte! Gràcies per fer-ho possible!

Si no t’animes a fer la teva segur que saps d’algú que té quelcom a compartir!

[Adjuntem el cartell per si el voleu imprimir i penjar! Que ruli!

Per a més informació:

CARTELL SMBTS jpg150

Tags: , ,

Comments are closed.