Col·lectivització / Economia comunal / Esdeveniments

13 de febrer. 1a trobada de projectes a Corçà de l’Ecoxarxa Empordà i la CIC

Des del Nucli Autogestionat d’Ultramort i rodalia ens fan saber que aquest dissabte 13 de febrer tindrà lloc, a la plaça de l’Església de Corçà, la primera trobada de projectes de l’Ecoxarxa Empordà i la Cooperativa Integral Catalana.

La idea sorgeix arran de la bona relació que es manté des de l’Ecoxarxa amb la gent que dinamitza el Mercat de Mon Empordà. Promouen i defensen una sèrie de principis que tot sovint es troben i es combinen,com ara:

  • Ecologia.
  • Sobirania alimentària.
  • Autogestió.
  • Menys dependència del estat i els seus mètodes de control.
  • En-xarxament actiu.
  • Suport Mutu.
  • Proximitat.
  • Intercanvi directe.
  • Cooperació i solidaritat en la transformació social.


cartell calçotada 2016Hi ha moltes ganes de dina
mitzar un punt de trobada mensual, cada segon dissabte de mes, al mateix lloc, on totes les persones/projectes/serveis de la zona puguin mostrar el que fan i, d’aquesta forma, poder dinamitzar el teixit associatiu i productiu, i aprofitar sempre per a celebrar i festejar l’autogestió. També, motivant relacions properes, de confiança i proposant altres mecanismes econòmics, com pot ser la moneda social.

En aquesta primera trobada, volem començar a esbossar les bases d’aquesta proposta. Però volem comptar amb tothom perquè siguin al màxim de consensuades possibles.

La proposta és extensiva a qualsevol tipus de projecte, sigui productiu o sigui de servei. També, es vol comptar amb qualsevol projecte que segueixi aquests principis, participi o no a l’Ecoxarxa o a la Cooperativa Integral Catalana, ja que, en el fons, aquesta iniciativa vol motivar i promoure els principis de la Revolució Integral, començant, primer, per generar aquest punt de trobada periòdic on les persones, vinguin d’on vinguin i siguin qui siguin, s’organitzin per cooperar.

Les paradetes

Per poder muntar la teva paradeta, cal que duguis tot el que necessitaràs.

Fes-nos arribar la teva voluntat d’assistir-hi a aquest correu-e: nalur@ecoxarxes.cat i t’indicarem les instruccions a seguir.

Si coneixeu algú a qui li pugui interessar aquesta proposta, compartiu-ho.

Moltes gràcies per participar!

[Adjuntem els cartells que han fet les companyes de Mon Empordà. Afanyeu-vos a reservar el tiquet per a la calçotada!]

calendari febrer 2016

Tags: , , ,

Comments are closed.