Actualitat / Economia comunal

10 i 11 de juny. 1a Fira d’Economia Social i Solidària del Vallès

Enguany la Festa del Comerç Just,  sota el lema de «Desconnecta’t del capitalisme, instal·lat les alternatives»,  s’emmarcarà en el programa de la 1a Fira d’Economia Social i Solidària del Vallès.

L’objectiu és oferir a la ciutadania una visió global de les diferents possibilitats de consum responsable existents a nivell local.

Els ajuntaments de Castellar, Sabadell i Sant Quirze, i el servei de promoció econòmica de Sabadell Vapor Llonch són els qui impulsen aquesta 1a Fira d’Economia Social i Solidària del Vallès, que tindrà lloc els dies 10 i 11 de juny al Recinte Firal de Sabadell.

La fira té per objectiu mostrar i posar en valor el sector de l’economia social i solidària de la comarca.

Les entitats i empreses del sector que vulguin participar a la 1a Fira d’Economia Social i Solidària del Vallès poden inscriure’s com a expositors fins al proper dilluns, dia 30 de maig, omplint aquest formulari i enviant-lo per correu electrònic a l’adreça esegues@ajsabadell.cat. El preu de la reserva de plaça és de 10 €. Aquesta quantitat s’haurà d’abonar en el moment que l’organització confirmi la participació, al número de compte que serà facilitat. Cal tenir en compte que l’import no es retornarà en cas de no participació.

També, hi ha un formulari de participació a les activitats formatives i de networking programades durant la jornada tècnica que tindrà lloc divendres 10 de juny. Aquest imprès també s’ha de fer arribar a l’adreça electrònica esegues@ajsabadell.cat.

Consulteu el programa d’actes en aquest vincle i aquí sota mateix.

DípticFiraEconomia

DípticFiraEconomia-02

 

Tags: , , ,

Comments are closed.