Cursos / Esdeveniments

1-3 de maig: taller per aprendre a fer un forn de fang a la Casa dels Llacs

fornDes de la Casa dels Llacs, a Breda (La Selva [Baix Montseny]) —un espai de creixement personal i espiritual—, ens conviden els dies 1 al 3 de maig a participar en la construcció d’un forn de fang amb un taller coparticipatiu d’un cap de setmana complet.

Els matins, desbloquejant el cos amb moviment corporal i qi-gong, seguit d’un bon esmorzar i dels aprenentatges per fer un bon forn, amb la mateixa tècnica amb què es fa la tova utilitzada en bioconstrucció, i amb materials de la terra.

Aquest forn pot arribar a una temperatura de fins a 600 ºC, perfecte per cuinar amb una despesa mínim de llenya.

Es practicarà la pasta de la barreja, tot confirmant que tingui una bona consistència i, també, aprendrem trucs de bioconstrucció i reciclatge.

Compartireu coneixements, també sobre permacultura i compartirem receptes de pa, pizzes i altres menges, tot per poder fer el teu forn a casa.

A la nit es farà una relaxació amb bols de quars o amb xerrades i aportacions de tots per aprendre a donar i rebre informació d’uns i altres. Explicar històries, anècdotes…

Hi haurà pensió completa tot el cap de setmana i habitacions compartides. L’aportació per al noi que imparteix el taller i la pensió completa dels tres dies seria de 100 unitats monetàries, que els cooperativistes podran pagar en un 50% en moneda social o intercanvi.

Per a més informació, truqueu a:

Per més informació, truca’ns al:

  • 646 626 627 – Jonathan
  • 626 083 721 – Jordi
Tags: , , ,

Comments are closed.