En alguna Oficina o Comissió

Aquest article també està disponible en: Castellà Anglès German

A la Cooperativa ens organitzem en diverses oficines o comissions en les quals pots participar o demanar informació, segons els teus interessos. Totes tenen una adreça de contacte, uns horaris d’acollida o, fins i tot, assemblees periòdiques o reunions de treball (també a la xarxa social). En algunes és possible la participació via telemàtica, altres requereixen la presència física.

Moltes d’aquestes comissions i oficines treballen habitualment a la zona de Barcelona, ​​encara que l’objectiu és que cada nucli d’autogestió local o ecoxarxa tingui les seves pròpies oficines de salut, educació, que disposi d’un rebost, diferents projectes productius…, és a dir, que s’autogestioni.

Fins a arribar a aquest punt és important la comunicació i la coordinació entre els diferents col·lectius que es distribueixen en el territori perquè les diferents experiències es retroalimentin, enfortint el procés col·lectiu.

Per a qüestions generals sobre la cooperativa, si no trobes alguna informació, si vols que anem a fer una xerrada informativa a algun lloc o tens alguna proposta i no saps  on dirigir-te, pots fer-ho a: info@cooperativaintegral.cat.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE