Actualitat

Taller de Constel·lacions Familiars diumenge 19 de febrer a L’Espai Cooperatiu El Poblet

Les constel·lacions familiars són una eina terapèutica orientada identificar el tipus de relacions que s’estableixen entre els diferents membres del sistema familiar.

És a dir concebre a cada membre de la família com l’arquetip que representa, es a dir, no com la persona que es, sinó com el que representa , per la persona que es constel·la.

L’objectiu principal és que la persona pugui identificar les dinàmiques perjudicials inconscients,que s’han establert a la seva família i les actituds i conductes que s’han generat entre els seus membres.

Aquesta informació, per una part, li permet a la persona reinterpretar els patrons familiars disfuncional,que reprodueix de manera inconscient, per a trobar solucions als conflictes enquistats

Per altre banda, la constel·lació pretén despertar els sentiments i emocions que estan latents al inconscient de la persona, per a que pugui gestionar-los i reconciliar-se  amb certes persones i esdeveniments del passat.

El proper diumenge 19 de febrer a les 10:15 tenim un nou taller de constel·lacions familiars,un enfocament terapèutic que ens aporta comprensió sobre assumptes que ens desborden i per això no acceptem.

Si encara no coneixes aquesta metodologia us animen a  que participeu en aquesta trobada.

Mes informació: jenny@terapia-t.com

Comments are closed.