Publicaciones / Revolución Integral

«La revolució ignorada», nou llibre de KurdisCat sobre Rojava

Aquest article també està disponible en: Catalán Italiano Inglés Alemán

Print Friendly, PDF & Email

Ja es pot descarregar el primer llibre publicat per KurdisCat, en coedició amb l’editorial de la vila de Gràcia Descontrol. La revolució ignorada és una introducció al procés de transformació social que s’està duent a terme a Rojava (regió autònoma al Kurdistan nord-sirià), així com quins són els seus antecedents.

És un llibre senzill, que pretén servir de primera aproximació al conflicte del Kurdistan. També, és el primer llibre de la col·lecció «Sol de revolta», l’objectiu de la qual és apropar la realitat del Kurdistan, el seu conflicte i les seves ensenyances. A tall d’exemple hi ha en preparació un volum sobre teoria política kurda i un altre per aprofundir en la revolució a Rojava.

kurdiscat

El preu de venda del llibre és de 10 euros i tots els beneficis van destinats a la campanya «Suport a Kobane».

Per altra banda aquí teniu l’enllaç de descàrrega del llibre. Es demana la col·laboració econòmica voluntària a la campanya de recollida de diners.

Descàrrega. Alternativament (per si no funciona el vincle anterior), també us el podeu baixar des d’aquí.

Pàgina per a donacions.

Si teniu qualsevol dubte sobre el llibre o els punts de distribució, o  voleu proposar-nos que fem una presentació del llibre podeu escriure’ls a solderevolta@openmailbox.org.

Share Button
Tags: , , ,

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE