Acontecimientos / Publicaciones

Agenda Naturalesa Femenina 2018

Aquest article també està disponible en: Catalán Italiano Inglés Alemán

Print Friendly, PDF & Email

Naturalesa Femenina presenta a partir de novembre l’edició 2018 de l’Agenda Naturalesa Femenina, una agenda de feminitat, salut i creixement personal per a dones amb activitats, propostes de salut i articles de reflexió amb les que visibilitzar les necessitats vitals i les dificultats que afecten la dona el seu dia a dia, per tal de transformar-los i experimentar la feminitat d’una forma més enriquidora i equilibrada.

El projecte es presenta aquest any per tercer cop amb l’Editorial Círculo Rojo. Amb textos de l’Ariadna Serra, terapeuta naturòpata especialitzada en salut femenina, i il·lustracions de l’Odette Llenas, la Daniella Querol i la Noèlia Costa. Aquest any a més a més, compta amb la participació especial de la María Ortí, constel·ladora familiar especialitzada en feminitat i criança, així com amb un grapat més d’enriquidores sorpreses en el seu interior.

L’agenda va dirigida a totes aquelles dones amb cicle menstrual o no, que independentment de la seva inclinació sexual vulguin connectar amb els ritmes i cicles propis del cos femení, a través d’una eina que combina informació d’actualitat i transformadora amb espais on organitzar el dia a dia i amb propostes per incloure la naturalitat cíclica en les activitats diàries. Abordant temes al voltant del cicle menstrual, l’embaràs, la menopausa o la sexualitat, l’agenda Naturalesa Femenina es converteix en una eina indispensable per al retrobament de l’essència femenina en temps actuals.

La naturalesa femenina demana ja un nou enfocament on la dona reprengui el poder sobre si mateixa i sobre el seu entorn, apropant-se al que és seu, als cicles lunars, a les estacions, a la comprensió holística, a la intuïció… perquè és en el dia a dia on la dona precisa els espais per ser ella mateixa, perquè són les activitats diàries les que requereixen de l’expressió de la naturalesa femenina, perquè és a la feina, amb les amistats o amb la família on l’essència femenina impera expandir-se.

Disponible en català i en castellà

naturalezafemenina.es

Share Button
Tags:

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE